Schilderwerk

Schilderwerk

Het is erg belangrijk om uw woning of pand goed te onderhouden. Een oude verflaag bied niet meer de juiste bescherming die gewenst is. Dit kan gevolgen hebben tot lekkages, houtrot en of evt andere dure reparaties. Door uw schilderwerk goed te onderhouden zal al uw houtwerk goed beschermt worden en zal u minder last hebben van lekkages of houtrot dus ook minder dure reparaties en bovendien heeft dit ook invloed op de levensduur van uw houtwerk aan de buitenkant.  En wat natuurlijk ook belangrijk is dat uw woning een mooie uitstraling heeft!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Binnenschilderwerk

Een nieuwe verflaag doet wonderen in uw interieur. Vandaar dat Vebru schilders veel zorg besteedt aan het binnen schilderwerk aan de wanden, plafonds, ramen, kozijnen en deuren in de woon- of werkruimten. Goed verzorgd schilderwerk beschermt uw houtwerk tegen vocht en slijtage bijvoorbeeld op de trap. Binnenschilderwerk is ook een belangrijke manier om uw woning sfeervol en persoonlijk te maken. De keuze van de kleuren en de toegepaste materialen bepalen de sfeer en dat geeft een uitstraling en beleving aan het interieur. Vebru schilders heeft oog voor zowel het schildertechnische- als het esthetische aspect van het schilderwerk.

Het schilderstechnische aspect

Hierbij letten wij op:
• Eventuele vocht- en constructieproblemen.
• Welk verfsysteem er aangebracht moet worden op de te behandelen onderdelen.
• Of er geen openstaande verbindingen en naden zijn.
• Of de kitvoegen tussen het houtwerk en het glas nog in goede staat zijn.

Het esthetische aspect

Hierbij kijken we naar de specifieke wensen van de klant. Maar bij elke klant letten wij altijd op drie belangrijke punten:
• Welke kwaliteit verwacht de klant van het schilderwerk.
• De glansgraad (mat/zijdeglans/hoogglans).
• De afwerking. Moet alles mooi strak of juist een structuur (door bijvoorbeeld het gebruik van kwartsverf).

Bij het binnenschilderwerk in bewoonde woningen en werkruimtes die in gebruik zijn proberen wij de overlast tot het minimale te beperken en wordt de werkplek aan het eind van de werkdag netjes opgeruimd. Naast het gebruik van muurverven kunt u ook gebruik maken van vliesbehang, glasweefsel of spuitwerk. Wij adviseren u ook over materiaal en kleur gebruik en de nieuwste toepassingen van verfsoorten.

Verfproducten van topkwaliteit

Voor het binnenschilderwerk in uw woning of bedrijfspand maken wij uitsluitend gebruik van professionele en oplosmiddelarme verven. Deze producten hebben als prettige bijkomstigheid dat ze praktisch reukarm en snel drogend zijn. Wel zo prettig voor u, als u de geschilderde ruimtes snel weer in gebruik wilt nemen. Door de combinatie van ons vakmanschap en het gebruik van kwaliteitsproducten zult u zien dat er een perfect resultaat wordt behaald.

Stofvrij werken

Goed gereedschap is het halve werk, daarom schuren wij zowel binnen als buiten met de machines en stofafzuiging van Festool. Het grote voordeel hiervan is, dat we de overlast van stof tot een minimum beperken wel zo prettig voor u als klant. Ter gelijker tijd kunnen wij blijven streven naar de perfecte voorbehandeling voor het de nieuw aan te brengen verflaag.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Scroll naar boven