Behandelen van gevelbeplating en kunststof onderdelen

Gevels onderhouden

 

Coaten , behandelen en spuiten van gevelbeplating en kunststof onderdelen.

Stalen gevelbeplating is onder te verdelen in diversen “soorten & uitvoeringen”, de meest voorkomende stalen gevelbeplating wordt toegepast op industrieel vastgoed.
Met industrieel vastgoed wordt bedoeld: Bedrijfshallen, logistieke centra, distributie centra en werkplaatsen.
De stalen gevelbeplating wordt hoofdzakelijk gekenmerkt door 3 verschillende type beplating:

  • golfbeplating
  • Sandwichpanelen,
  • damwand (vlak en geprofileerd)

Coating Technieken van stalen gevelbeplating wordt veelvuldig toegepast bij bedrijfspanden. Damwanden kunnen verschillende top coatings hebben zoals PVDF en plastisol. VEBRU Schilders is gespecialiseerd in het op de juiste manier coaten & spuiten van deze verschillende type damwanden. Omdat wij niet “alleen” coaten maar ook reinigen, herstellen & renoveren van de stalen gevelbeplating hebben wij alle kennis die noodzakelijk is om op een correcte manier het probleem aan te pakken.

VEBRU Schilders komt eerst langs met een adviseur en bekijkt eerst de oorzaak waarvoor de coating noodzakelijk is, afhankelijk van de omgevingsklasse C1 tot een C5 omgeving wordt het type coating vastgesteld die aangebracht wordt om de door u gewenste garantie periode te kunnen garanderen. Veel bedrijven bieden coaten van gevelbeplating aan enkel betreft het “niet gewoon” een laag verf erop! Zaak is dat de doelstelling duidelijk is van het pand, gaat het om een functionele coating of een esthetisch functie. In geval van een metallic kleur op de bestaande gevelbeplating of een sandwich paneel wordt de oplossingsvraag weer wat gecompliceerder. Zo zijn damwanden en gevelplaten onderhevig aan verwering en kunnen er roestplekken en/of beschadigingen op zitten. Door onze expertise en ervaring kunnen wij u verder adviseren en u zo een juiste behandeling van u gevel aan bieden.

Kunststof kozijnen:

Wij hebben de nieuwste coatings en technieken in huis om u kunststof kozijnen weer te voorzien van een mooie kleur. Kunststof is onderhoud arm maar de kleur zal altijd iets vervagen door weersinvloeden.

 

Scroll naar boven