Home

VEBRU Schilders

VEBRU Schilders heeft een unieke aanpak voor zowel particulieren als bedrijven , voor zowel binnen als buiten. Deze manier van werken zorgt voor een mooi eind resultaat. VEBRU Schilders staat voor hoogstaand schilderwerk voor binnen en buiten. VEBRU Schilders is ook anders doen en anders denken. Doorgaan waar anderen ophouden. Wij denken met u mee en vullen uw ideeën aan met ons creatieve inzicht en onze ervaring.

Met ons team staan wij garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

We werken voor zakelijke opdrachtgevers, (semi) overheid en particulieren. Van nieuwbouw tot restauratie, van grotere onderhoudsprojecten tot specialistisch en decoratief werk, wij hebben de kennis en ervaring in huis. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen en specialisten. We zijn trots op wat we doen en stralen dat ook uit.

                                                                                                 Nieuwtjes

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Nieuwe aanwinst de Spider knikarm hoogwerker

Als wij gaan schilderen op grote hoogte dan doen wij dat met onze nieuwe spider knikarm hoogwerker; een hoogwerker met een werkbereik van maar liefst 17 meter.

Deze hoogwerker biedt ons namelijk de mogelijkheid om vrijwel direct op de gewenste hoogte te werken en om snel en eenvoudig langs de gevel te manoeuvreren.  Zo kunnen wij een stuk efficiënter werken zodat er zoveel mogelijk resultaten behaald kunnen worden!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Onze nieuwste aanwinst is de Airless Graco Mark Vll

Met deze airless spuiten wij nog nauwkeuriger en deze is ook in te zetten voor het zwaardere spuitwerk voor onder andere brandvertragende coatings en gevel coatings. Met deze nieuwste aanwinst zijn wij klaar voor de toekomst en kunnen wij onze huidige en nieuwe opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

Scroll naar boven