Het aanbrengen van behang en glasvezelbehang

Glasvezel behang:

Een goed alternatief voor glad gestucte wanden is onze ‘renovlies’ wat een 100% vlak en strak eindresultaat geeft; de naden moet u echt zoeken! Renovlies glasweefselbehang heeft vele voordelen ten opzichte van glad stucwerk. Het scheurt niet, het is stootvast en is akoestisch beter.

Glasvezelbehang is verkrijgbaar in vele dessins en is meerdere keren overschilderbaar, Het is ook ideaal om in bestaande woningen te gebruiken. Slechte wanden zijn gelijk gerenoveerd en worden als nieuw tevoorschijn getoverd.

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Waarom glasvezelbehang?

Glasvezelbehang werkt versterkend , u kunt hier scheuren, barsten of hele muren mee versterken. Het is o.a. aan te brengen op: nieuw of geschilderd beton, gipsplaten , gipselementen, gasbeton, en vele soorten houtplaten. Dankzij de vocht afstotendheid kan het zelfs gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer of keuken. Glasvezelbehang is goed schoon te maken/houden. Glasvezelbehang is overschilderbaar, heeft een lange levensduur en staat garant voor een warme uitstraling. Verder is glasvezelbehang in hoge mate vlamwerend dus ook nog eens een veilige oplossing!

Specialistisch?

Zelf aan de slag met glasvezelbehang ? Uiteraard is dat mogelijk , maar enige ervaring is wel een pré. Wij besparen u graag een hoop ergernis door het over te laten aan onze specialisten, dan heeft u ook nog eens garantie op het geleverde werk.

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]
Scroll naar boven