Latex spuiten op plafonds:

Wanneer u interesse heeft in het latex spuiten op uw plafonds, dan staan wij graag voor u klaar. Wij bieden u een zeer complete dienstverlening naar wens, tegen een vriendelijke prijs. Uiteraard levert latex spuiten plafond u diverse voordelen op ten opzichte van het aanbrengen van latex met de oude vertrouwde roller

 

Latex spuiten is mooier dan rollen:

Wellicht heeft u zelf eens uw plafonds gewit met een roller. Het is een behoorlijke klus, zeker omdat er op hoogte gewerkt moet worden, of wel boven de macht. Hierdoor is de klus op de eerste plaats tijdrovend, maar daarnaast kunnen er ook snel strepen ontstaan die u altijd blijft zien. Wij zijn dan ook van mening dat latex spuiten een aanzienlijk mooier resultaat oplevert dan rollen. Met latex spuiten kan een mooi egaal resultaat worden verkregen, zonder strepen of andere oneffenheden die altijd in het zicht blijven.

 

Voordelen van latex spuiten plafond:

Latex spuiten heeft meer voordelen naast het feit dat met latex spuiten een aanzienlijk mooier resultaat bereikt kan worden dan met rollen. Een ander belangrijk voordeel is wel dat latex spuiten in de meeste gevallen aanzienlijk goedkoper is. Met het latex spuiten wordt een techniek toegepast die effectiever en efficiënter is. Het latex spuiten op het plafond is snel en er kan een groter oppervlak tegelijkertijd worden aangepakt. Dit betekent dat latex spuiten voordeliger is, maar het betekent uiteraard ook dat er minder tijd nodig is voor het latex spuiten op plafonds. Het is dus sneller, mooier en voordeliger.

 

Wij leveren ook stucwerk:

Ook voor stucwerk bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Wilt u de binnen boel eens goed aanpakken en gaat de voorkeur uit naar stucwerk, Sierpleisters of glad stucwerk wij staan graag voor u klaar. Uiteraard kunnen wij u van dienst zijn met kleuradvies, maar tevens adviseren wij u graag over het geheel van het project. Door met u samen te werken komen we altijd tot een eindresultaat dat perfect past bij uw wensen en verwachtingen.