VEBRU Schilders

VEBRU Schilders heeft een unieke aanpak voor zowel particulieren als bedrijven , voor zowel binnen als buiten.

VEBRU Schilders staat voor hoogstaand schilderwerk voor binnen en buiten.

VEBRU Schilders is ook anders doen en anders denken. Doorgaan waar anderen ophouden. Wij denken met u mee en vullen uw ideeën aan met ons creatieve inzicht en onze ervaring.

Met ons team staan wij garant voor persoonlijke aandacht en kwaliteit.

We werken voor zakelijke opdrachtgevers, (semi) overheid en particulieren. Van nieuwbouw tot restauratie, van grotere onderhoudsprojecten tot specialistisch en decoratief werk, wij hebben de kennis en ervaring in huis. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen en specialisten. We zijn trots op wat we doen en stralen dat ook uit.

IMG_5563

Als team van vakkundige schilders verzorgen wij alle schilderwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, instellingen, Verening van Eigenaren en monumenten

Wij zijn gespecialiseerd in binnenschilderwerk en buitenschilderwerk. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen in de markt waardoor wij een gedegen verftechnisch advies kunnen bieden.

Planning

Door onze goede planning werken we efficiënt waardoor kosten en overlast beperkt worden.

Onderhoudsplan

Wij kunnen voor u een onderhoudsschema/onderhoudsplan opstellen, waarin helder beschreven is wanneer welke onderhoudswerkzaamheden verwacht worden en wat de kosten zijn.

Tevens bieden wij de service om vrijblijvend uw schilderwerk jaarlijks te controleren. Na een korte inspectie wordt met u besproken of er acties nodig zijn. Indien het schilderwerk in orde is, komen we graag (vrijblijvend!) het volgende jaar terug.

 • Inventariseren en inspecteren
  Een gedegen advies staat bij ons aan de basis van de werkzaamheden. Wij inventariseren en inspecteren voordat wij in actie komen met schilderen. 
  Eerst uw wensen en ons advies, dan pas aan het werk!
 • Binnenschilderwerk
  Het schilderen van vertrekken zoals woonkamer, keuken, trapopgang of hal geeft een andere dimensie aan uw woning. Dit kan gerealiseerd worden door nieuwe materialen toe te passen of een gehele andere kleur aan te brengen.Of u nou de voorkeur geeft aan meer traditionele technieken of moderne materialen, succes is verzekerd. 

  Het spreekt voor zich, dat wij altijd werken met professionele materialen. Naast een andere kleur, een nieuw behang of het toepassen van bijvoorbeeld een decoratieve schildertechniek is het aanbrengen van sierlijsten een mogelijkheid om een andere sfeer te creëren. Maakt u eens een afspraak met onze deskundige over uw plannen. Er rollen zeker verrassende ideeën uit.

 • Buitenschilderwerk
  Door onze expertise op het gebied van schilderwerk zijn wij in staat uw pand te voorzien van de "verfjas" die het nodig heeft in de kleur die u wenst en die bij de sfeer van uw woning of zakenpand én de omgeving past. 

  Tijdens het schilderen letten wij niet alleen op het schilderwerk. Wij kijken ook naar eventuele andere problemen die u van afstand niet kunt waarnemen zoals loodwerk dat stuk is, houtrot, scheuren in metselwerk, ondeugdelijke voegen, stucwerk dat gebreken vertoont, enz. Wij hebben voor nagenoeg ieder probleem een oplossing, zodat u dit zelf niet hoeft te regelen.

  Door de ontwikkelingen van de verven, is het mogelijk om ook onder meer ongunstige omstandigheden langer door te werken in de herfst en winter.

 • Diverse schilderwerkzaamheden
  • Muurverf aanbrengen op wanden en plafonds (sauzen / texen)
  • Sierlijsten aanbrengen
  • Structuurverf 
  • Hout en marmer imitatie
  • Buitengevels van woningen en bedrijven voorzien van muurverf
  • Coatings die voldoen aan de HACCP eisen (bijv. hygiëne-eisen in voedselverwerkende industrie)